Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kakitmajiru

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts salt

  • 6 dl vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • ca. 3 ts soyasaus
  • ca. 1 dl babyspinat
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
Del

Kakitamajiru

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kakitamajiru er en superenkel japansk suppe med eggetråder. Prøv den, da vel!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts salt

  • 6 dl vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • ca. 3 ts soyasaus
  • ca. 1 dl babyspinat
  • 1 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du

1. Pisk egg lett sammen med litt salt.

2. Kok opp vann med hønsebuljongterning og smak til med soyasaus. Skru ned temperaturen på kokeplaten til det laveste.

3. Hell  pisket egg i en liten frysepose og klipp et lite hull i et av hjørnene. Hold posen over kjelen slik at eggeblandingen renner i en tynn stråle ned i buljongen.  La det trekke i 2-3 minutter, slik at egget stivner og det dannes ”eggetråder”. Obs! Ikke rør i suppen før egget har stivnet.

4. Tilsett spinatblader og dryss over persille rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 30.03.2023 00:08:34