Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kakitmajiru

Kakitamajiru

Ingredienser

porsjoner
  • 6 dl vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • ca. 3 ts soyasaus
  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts salt
  • ca. 1 dl babyspinat
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kakitamajiru er en superenkel japansk suppe med eggetråder. Prøv den, da vel!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 dl vann
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • ca. 3 ts soyasaus
  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts salt
  • ca. 1 dl babyspinat
  • 1 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 26.05.2024 22:48:41