Ingredienser

  • 1 stk. hel vossakorv
  • 1 pose ertesuppe
  • 1 pk frossen lapskausblanding
Del

Brennsnut med vossakorv

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Brennsnut er en gammel norsk tradisjonsrett som kan minne om en krysning av ertesuppe og suppelapskaus. Denne varianten er enkel og rask hverdagsmat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

  • 1 stk. hel vossakorv
  • 1 pose ertesuppe
  • 1 pk frossen lapskausblanding

Slik gjør du

  1. Lag ertesuppe etter anvisning på posen.
  2. Ha i lapskausblanding og la det koke opp. 
  3. Ta skinnet av vossakorven og del den i terninger. Ha den i suppen og la det hele småkoke i ca. 5 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant