Gratinert kjøttdeigform med tortillachips

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
20–40 min

Dette er en av våre aller enkleste retter. Det tar så kort tid å lage denne retten at man faktisk har tid til å drømme seg bort til Mexico en tur. 

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose meksikansk gryte
  • 1 glass salsa à 340 g
  • 1 pose tortillachips
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovn til 200 °C.
  2. Stek kjøttdeig i en gryte med margarin eller olje
  3. Lag mexikansk gryte som anvist på posen, minus 2 dl væske. Bland inn salsa. 
  4. Legg et lag tortillachips i bunnen av en ildfast form og ha den ferdige gryten over. 
  5. Strø over et lag tortillachips på toppen med revet ost. Sett formen midt i ovnen og gratiner til osten er smeltet. Pass på at torilllachipsen ikke blir svidd. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.