Gratinert kjøttdeigform med tortillachips

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
20–40 min

Dette er en av våre aller enkleste retter. Denne gratinerte kjøttdeigformen er litt ala nachos, og passer godt når du vil ha rask kosemat uten særlig innsats.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose meksikansk gryte
  • 1 glass salsa à 340 g
  • 1 pose tortillachips
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
  2. Stek kjøttdeig i en gryte med margarin eller olje
  3. Lag mexikansk gryte som anvist på posen, minus 2 dl væske. Bland inn salsa. 
  4. Legg et lag tortillachips i bunnen av en ildfast form og ha den ferdige gryten over. 
  5. Strø over et lag tortillachips på toppen med revet ost. Sett formen midt i ovnen og gratiner til osten er smeltet. Pass på at torilllachipsen ikke blir svidd. 
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.