Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose meksikansk gryte
  • 1 glass salsa
  • 1 pose liten tortillachips
  • 100 g revet hvitost
Del

Gratinert kjøttdeigform med tortillachips

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Dette er en av våre aller enkleste retter. Denne gratinerte kjøttdeigformen er litt ala nachos, og passer godt når du vil ha rask kosemat uten særlig innsats.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose meksikansk gryte
  • 1 glass salsa
  • 1 pose liten tortillachips
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
  2. Stek kjøttdeig i en gryte med margarin eller olje
  3. Lag mexikansk gryte som anvist på posen, minus 2 dl væske. Bland inn salsa. 
  4. Legg et lag tortillachips i bunnen av en ildfast form og ha den ferdige gryten over. 
  5. Strø over et lag tortillachips på toppen med revet ost. Sett formen midt i ovnen og gratiner til osten er smeltet. Pass på at torilllachipsen ikke blir svidd. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant