Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling- og tortillasnacks

Kylling- og tortillasnacks

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • ca. 3 dl salsa
  • 1 pose tortillachips
  • 3 dl revet cheddar ost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hot kyllingkjøttdeig og tortillachips gratinert i ovnen er suksess! Server som en appetittvekker eller sammen med salat som en egen rett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • ca. 3 dl salsa
  • 1 pose tortillachips
  • 3 dl revet cheddar ost

Slik gjør du

1. Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.

2. Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen.

3. Dryss revet ost på toppen. Gratiner i ovn ved 225 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.

Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 28.05.2024 06:39:51