Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttdeig

Hvordan steke kjøttdeig?

Hvis du steker en for stor porsjon kjøttdeig har stekepanna lett for å avkjøles, og kjøttdeigen "koker" istedenfor å steke.

  • Stek ikke mer enn 200-300 g kjøttdeig av gangen
  • Bruk sterk varme, og la stekepanna bli ordentlig varm før kjøttdeigen legges i.
  • La kjøttdeigen steke litt før du begynner å røre.
  • Begynner det å koke, ta ut kjøttdeigen og begynn på nytt med sterkere varme.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 15.07.2024 04:18:24