Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
French toast med spekeskinke

French toast med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g spekeskinke

French toast:

  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 25 g revet parmesan
  • 0,5 ts dijonsennep eller sennepspulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ts tabasco
  • 8 skiver loff eller annet brød, gjerne daggammelt
  • 2 ss margarin til steking

Frisk tomatsalat:

  • 4 stk. tomat i terninger
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

French toast eller på norsk arme riddere, og er best kjent i søt utgave. I denne oppskriften er det søte byttet ut med parmesan og sennep – noe som gir en ekstra velsmakende toast som er nydelig sammen med tynne skiver av norsk spekeskinke og en rask tomatsalat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g spekeskinke

French toast:

  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 25 g revet parmesan
  • 0,5 ts dijonsennep eller sennepspulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ts tabasco
  • 8 skiver loff eller annet brød, gjerne daggammelt
  • 2 ss margarin til steking

Frisk tomatsalat:

  • 4 stk. tomat i terninger
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 125 °C.

trinn du kan merke av

 


Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Den beste brunchen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 15.07.2024 06:44:47