Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Caprese

Caprese

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. tomat
  • 2 stk. fersk mozzarella
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • extra 2 ss virgin olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik (valgfritt)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Vanskelighetsgrad
Enkel

Italienerene elsker sin caprese – og det gjør vi også! Fløyelsmyk, fersk mozzarella, solmodne tomater fulle av smak og frisk basilikum. Et lite dryss med en god olivenolje, nykvernet pepper og litt flaksalt, så er det bare å drømme seg bort!

Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. tomat
  • 2 stk. fersk mozzarella
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • extra 2 ss virgin olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik (valgfritt)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Retten smaker best om den er romtemperert.

Caprese

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB11 16.06.2024 23:13:15