Ingredienser

  • 2 skiver briochebrød
  • 4 skiver bacon
  • 2 stk. egg
  • 1 dl revet ost
  • 1 klype pepper
Del

Egg sandwich i ovn

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Frokost med egg og bacon er oppskriften på en perfekt helg for mange. Lag en digg sandwich med egg og bacon på brioche, og det i stekeovnen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 skiver briochebrød
  • 4 skiver bacon
  • 2 stk. egg
  • 1 dl revet ost
  • 1 klype pepper

Slik gjør du

  1. Legg skiver av briochebrød på et bakepapirkledd stekebrett eller i en non-stick ildfast form. Press ned midten av skivene med baksiden av en skje, slik at du får en fordypning.
  2. Legg to skiver bacon i kryss på hver skive briochebrød. Sett brettet i stekeovn på 180 °C i 5 minutter.
  3. Ta ut brettet og knekk egg i fordypningen på skivene. Krydre eventuelt med litt pepper, og dryss på revet ost.
  4. Stek videre til eggehviten har stivnet, baconet er sprøtt og osten har smeltet og blitt litt gyllen, 6-7 minutter.
  5. Dryss eventuelt på litt friske urter, og NYT en deilig frokost.

Egg sandwich i ovn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant