Ingredienser

  • 4 stk. mellomstor baguette
  • 8 stk. egg
  • 4 ss melk
  • 8 skiver bacon
  • 2 dl revet ost
  • 2 ss frisk gressløk
  • 8 blader frisk basilikum
Del

Fylte baguetter med ost, egg og bacon

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En båt kommer seilende: med egg og bacon! Disse asiatisk inspirierte eggebåtene kan innholde alt fra restemat til gourmet-råvarer. Vi har valgt bacon. Seil i vei!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. mellomstor baguette
  • 8 stk. egg
  • 4 ss melk
  • 8 skiver bacon
  • 2 dl revet ost
  • 2 ss frisk gressløk
  • 8 blader frisk basilikum

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 185 °C.

2. Kutt vekk toppen på baguettene. Fjern litt av innmaten i baguetten, så den blir som en båt. Det som blir til overs kan du for eksempel lage krutonger av, så det er ikke nødvendig å kaste det. 

3. Stek baconskivene og kutt de i passerlige biter.

4. Miks eggene sammen med melk, tilsett osten og gressløken. Hell dette forsiktig over de fire baguettene. Stek i 12-15 minutter og la dem hvile i 5 minutter etter at de kommer ut av ovnen. 

5. Spis som de er eller del de i mindre biter. Dryss over basilikumblader og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant