Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Butterdeig med egg og bacon

Butterdeig med egg og bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 2 plater butterdeig
  • 4 skiver bacon
  • 1 dl revet hvitost
  • 2 stk. egg
  • 0,25 stk. rødløk i tynne skiver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Egg og bacon i matpakken - ja, selvfølgelig! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 plater butterdeig
  • 4 skiver bacon
  • 1 dl revet hvitost
  • 2 stk. egg
  • 0,25 stk. rødløk i tynne skiver

Slik gjør du

1. Tin butterdeig. Forvarm stekeovnen til 200 °C.

2Fres baconskiver i en varm stekepanne til de er såvidt sprø. Legg dem over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at fettet renner av.

3. Ha litt mel på kjøkkenbenken og kjevle butterdeigsplater til de er kvadratiske. Brett in kantene og prikk deigen i midten med en gaffel. Legg firkantene over på et bakepapirkledd stekebrett.

4. Ha revet ost på butterdeigen. Legg et par skiver bacon og litt rødløk på hver av tertene. Knekk et egg på midten av tertene. Stek tertene til de er gyllne og eggehviten har blitt hvit. 

5. Dryss over revet parmesan og nykvernet pepper før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 16.04.2024 09:16:26