Lagre

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig evt. karbonadedeig
  • 0,75 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

291kcal

Energi

19.8g

Fett

26.8g

Protein

1.3g

Karbohydrater

3.7mg

Jern

Del

Dansk hakkebøf

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig evt. karbonadedeig
  • 0,75 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

291kcal

Energi

19.8g

Fett

26.8g

Protein

1.3g

Karbohydrater

3.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kna sammen kjøttdeig, salt og pepper.
  2. Form kjøttdeigen til 4 like store runde boller/bøffer og trykk de litt flate. Hakk forsiktig med en kniv på begge sidene av bøffene.
  3. Stek dem på sterk varme i litt margarin/olje, ca. 1 minutt på hver side, skru ned til middels sterk varme og stek videre ca. 4 minutter på hver side, til bøffene er gjennomstekt.

Server bøffene på godt grovbrød med salat og stekt løk. Tradisjonelt dansk tilbehør er rødbeter, syltedeagurker og kapers.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant