Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dansk hakkebøff

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig evt. karbonadedeig
  • 0,75 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

291 kcal

Energi

19.8 g

Fett

26.8 g

Protein

1.3 g

Karbohydrater

3.7 mg

Jern

Del

Dansk hakkebøf

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig evt. karbonadedeig
  • 0,75 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

291 kcal

Energi

19.8 g

Fett

26.8 g

Protein

1.3 g

Karbohydrater

3.7 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server bøffene på godt grovbrød med salat og stekt løk. Tradisjonelt dansk tilbehør er rødbeter, sylteagurker og kapers.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 22.03.2023 01:06:06