Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet agurksalat

Kremet agurksalat

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss finhakkede friske urter
  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her har du en enkel og frisk agurksalat som passer som tilbehør til både kjøtt og fisk. Varier urtene med det du liker og har for hånden – persille, gressløk, koriander, kjørvel, dill og mynte er gode urter som passer sammen med agurk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss finhakkede friske urter
  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevar agurksalaten kaldt til den skal serveres. Den er holdbar et par dager i kjøleskapet.

Du kan godt bytte ut lettrømme med seterrømme, créme fraîche eller gresk yoghurt, etter hva du liker. Noen vil også gjerne ha litt majones i salaten. Vannet i agurken vil gjøre at konsistensen blir mer flytende etter hvert.

Se også oppskriften på klassisk agurksalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 09:56:58