Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Syltet agurk med chili

Ingredienser

  • 1 dl vann
  • 1 dl riseddik
  • 50 g sukker
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. agurk
Del

Agurksalat med chili

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Agurksalat er en av de gode gamle klassikerne. Vi har spicet den litt opp. Denne akursalaten passer til sommerens grillede kylling eller annen grillmat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 dl vann
  • 1 dl riseddik
  • 50 g sukker
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. agurk

Slik gjør du

  1. Kok opp eddik, vann og sukker. Avkjøl laken.
  2. Skjær agurken i tynne skiver, bruk gjerne en osthøvel. Skjær chili i tynne skiver. Bland begge deler i en bolle.
  3. Hell over laken, dekk til bollen og la salaten stå slik frem til servering.
  4. Oppbevares kjølig i en tett beholder. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 31.01.2023 07:04:09