Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Syltet agurk med chili

Agurksalat med chili

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl vann
  • 1 dl riseddik
  • 50 g sukker
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. agurk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Agurksalat er en av de gode gamle klassikerne. Vi har spicet den litt opp. Denne akursalaten passer til sommerens grillede kylling eller annen grillmat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl vann
  • 1 dl riseddik
  • 50 g sukker
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. agurk

Slik gjør du

  1. Kok opp eddik, vann og sukker. Avkjøl laken.
  2. Skjær agurken i tynne skiver, bruk gjerne en osthøvel. Skjær chili i tynne skiver. Bland begge deler i en bolle.
  3. Hell over laken, dekk til bollen og la salaten stå slik frem til servering.
  4. Oppbevares kjølig i en tett beholder. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB11 03.12.2023 17:28:19