Agurksalat med chili

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Agurksalat er en av de gode gamle klassikerne. Vi har spicet den litt opp. Denne akursalaten passer til sommerens grillede kylling eller annen grillmat.

Ingredienser

  • 1 dl vann
  • 1 dl riseddik
  • 50 g sukker
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. agurk

Slik gjør du

  1. Kok opp eddik, vann og sukker. Avkjøl laken.
  2. Skjær agurken i tynne skiver, bruk gjerne en osthøvel. Skjær chili i tynne skiver. Bland begge deler i en bolle.
  3. Hell over laken, dekk til bollen og la salaten stå slik frem til servering.
  4. Oppbevares kjølig i en tett beholder. 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.