Ingredienser

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ts sitronsaft eller vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 4 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1,5 dl stenfrie oliven
Del

Olivenmajones

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Olivenmajones løfter brødskiva, eller gir det ekstra til rekene, burgeren eller til grillmaten. Hjemmelaget, så klart!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ts sitronsaft eller vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 4 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1,5 dl stenfrie oliven

Slik gjør du

1. La alle ingrediensene bli romtempererte.

2. Visp eggeplommene med eddik/sitronsaft og sennep.

3. Spe forsiktig med oljen under kraftig visping.Smak til med salt og pepper. Hakk oliven fint, og bland inn i majonesen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant