Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Olivenmajones

Olivenmajones

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ts sitronsaft eller vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 4 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1,5 dl stenfrie oliven
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Olivenmajones løfter brødskiva, eller gir det ekstra til rekene, burgeren eller til grillmaten. Hjemmelaget, så klart!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ts sitronsaft eller vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 4 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1,5 dl stenfrie oliven

Slik gjør du

1. La alle ingrediensene bli romtempererte.

2. Visp eggeplommene med eddik/sitronsaft og sennep.

3. Spe forsiktig med oljen under kraftig visping.Smak til med salt og pepper. Hakk oliven fint, og bland inn i majonesen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 25.05.2024 04:49:49