Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Olivenmajones

Ingredienser

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ts sitronsaft eller vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 4 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1,5 dl stenfrie oliven
Del

Olivenmajones

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Olivenmajones løfter brødskiva, eller gir det ekstra til rekene, burgeren eller til grillmaten. Hjemmelaget, så klart!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ts sitronsaft eller vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 4 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1,5 dl stenfrie oliven

Slik gjør du

1. La alle ingrediensene bli romtempererte.

2. Visp eggeplommene med eddik/sitronsaft og sennep.

3. Spe forsiktig med oljen under kraftig visping.Smak til med salt og pepper. Hakk oliven fint, og bland inn i majonesen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 24.03.2023 11:22:21