Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Solbærkremost

Solbærkremost

Ingredienser

  • 125 g kremost naturell
  • 3 ss solbærsyltetøy
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Solbær et er fantastisk bær med sin kraftige smak og mørke farge. Blandet med kremost og rosmarin blir det et spennende tilbehør til ulike typer kjøtt. Prøv den for eksempel i en wrap med lammeskav, til røkt kjøtt til reinsdyrkjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 125 g kremost naturell
  • 3 ss solbærsyltetøy
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen kremost, syltetøy og finhakket rosmarin og smak til med litt salt og kvernet pepper. Sett kaldt til servering.
Solbærsyltetøy kan byttes ut med for eksempel ripssyltetøy eller bjørnebærsyltetøy. Smak til med andre friske, aromatiske urter som for eksempel timian eller salvie.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 02:32:22