Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Solbærkremost

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 125 g kremost naturell
  • 3 ss solbærsyltetøy
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Solbærkremost

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Solbær et er fantastisk bær med sin kraftige smak og mørke farge. Blandet med kremost og rosmarin blir det et spennende tilbehør til ulike typer kjøtt. Prøv den for eksempel i en wrap med lammeskav, til røkt kjøtt til reinsdyrkjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 125 g kremost naturell
  • 3 ss solbærsyltetøy
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen kremost, syltetøy og finhakket rosmarin og smak til med litt salt og kvernet pepper. Sett kaldt til servering.
Solbærsyltetøy kan byttes ut med for eksempel ripssyltetøy eller bjørnebærsyltetøy. Smak til med andre friske, aromatiske urter som for eksempel timian eller salvie.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 05.12.2022 15:37:54