Ingredienser

  • 125 g kremost naturell
  • 3 ss solbærsyltetøy
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Solbærkremost

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Solbær et er fantastisk bær med sin kraftige smak og mørke farge. Blandet med kremost og rosmarin blir det et spennende tilbehør til ulike typer kjøtt. Prøv den for eksempel i en wrap med lammeskav, til røkt kjøtt til reinsdyrkjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 125 g kremost naturell
  • 3 ss solbærsyltetøy
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen kremost, syltetøy og finhakket rosmarin og smak til med litt salt og kvernet pepper. Sett kaldt til servering.
Solbærsyltetøy kan byttes ut med for eksempel ripssyltetøy eller bjørnebærsyltetøy. Smak til med andre friske, aromatiske urter som for eksempel timian eller salvie.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant