Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønn bowl med quinoa og posjert egg

Grønn bowl med quinoa og posjert egg

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. quinoakaker , eventuelt vegetarburger eller lårfilet av kylling
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,5 stk. grønt eple
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 4 stilker frisk koriander
  • 0,25 ts chiliflakes

Posjert egg:

  • 5 dl vann til posjering
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en porsjon quinoakaker - og du kan servere dem i en grønn, sunn bowl med avokado, eple og posjert egg. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. quinoakaker , eventuelt vegetarburger eller lårfilet av kylling
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,5 stk. grønt eple
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 4 stilker frisk koriander
  • 0,25 ts chiliflakes

Posjert egg:

  • 5 dl vann til posjering
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk kjøleskapskalde egg, de holder fasongen bedre fordi eggehviten er fastere.

 Grønn bowl med quinoa og posjert egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Episode 22 - Salater du får dilla på

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 23.04.2024 16:23:50