Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønn bowl med quinoa og posjert egg

Ingredienser

  • 2 stk. quinoakaker , eventuelt vegetarburger eller lårfilet av kylling
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,5 stk. grønt eple
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 4 stilker frisk koriander
  • 0,25 ts chiliflakes

Posjert egg:

  • 5 dl vann til posjering
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
Del

Grønn bowl med quinoa og posjert egg

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en porsjon quinoakaker - og du kan servere dem i en grønn, sunn bowl med avokado, eple og posjert egg. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. quinoakaker , eventuelt vegetarburger eller lårfilet av kylling
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,5 stk. grønt eple
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 4 stilker frisk koriander
  • 0,25 ts chiliflakes

Posjert egg:

  • 5 dl vann til posjering
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk kjøleskapskalde egg, de holder fasongen bedre fordi eggehviten er fastere.

 Grønn bowl med quinoa og posjert egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 22.03.2023 13:26:31