Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Royal icing

Royal icing

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1 stk. eggehvite
  • 1 ts sitronsaft
  • 1,4 l melis
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Royal icing er melisglasur som stivner, til forskjell fra smørkrem. Perfekt når du skal sette sammen pepperkakehus, pynte kaker eller kjeks. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1 stk. eggehvite
  • 1 ts sitronsaft
  • 1,4 l melis

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Royal icing er holdbar i kjøleskapet i inntil 5 dager i en lufttett boks.

Ha royal icing over i en sprøytepose eller lufttett beholder.

Royal icing

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 25.06.2024 11:36:54