Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pytt i panne ribberester med Kaja og Christopher

Pytt i panne med ribberester

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g stekt ribbe
  • 6 stk. gulrot
  • 600 g kålrot
  • 600 g hodekål
  • 3 stk. løk
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. hvitløk
  • 100 g smør
  • 3 dl kaffe
  • 5 dl oksekraft
  • 2 dl rødvinseddik

Røsti:

  • 1 kg bakepotet
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss frisk salvie
  • 1 ss frisk timian
  • 2 ss nøytral olje

Til servering:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss finhakket frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pytt i panne er en super rett for å bruke opp rester! Her har vi en varianter med ribberester, servert med knasende gode røstipoteter og stekte egg! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g stekt ribbe
  • 6 stk. gulrot
  • 600 g kålrot
  • 600 g hodekål
  • 3 stk. løk
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. hvitløk
  • 100 g smør
  • 3 dl kaffe
  • 5 dl oksekraft
  • 2 dl rødvinseddik

Røsti:

  • 1 kg bakepotet
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss frisk salvie
  • 1 ss frisk timian
  • 2 ss nøytral olje

Til servering:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss finhakket frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pytt i panne ribberester med Kaja og Christopher

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 18.06.2024 08:56:25