Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. pølsebrød

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik

Ertepuré:

  • 0,5 pk frosne erter (á 250 g)
  • 2 ss smør
  • 0,5 dl fløte
  • 1 ts finhakket frisk mynte (kan sløyfes)
Del

Reinsdyrpølse med ertepuré og løk

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ut på tur, aldri sur - spesielt ikke når du har med deg reinsdyrpølse med ertepuré og løk. Lag ertepuré og syltet rødløk på forhånd, så har du et kjapt måltid når du er på tur. PS! Pølsen smaker like godt hjemme i sofakroken også. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. pølsebrød

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik

Ertepuré:

  • 0,5 pk frosne erter (á 250 g)
  • 2 ss smør
  • 0,5 dl fløte
  • 1 ts finhakket frisk mynte (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Rens rødløk, og skjær den i skiver. Kok opp vann, sukker og eddik i en liten kasserolle. Ha i rødløk når sukkeret har løst seg opp. 
  2. Kok opp, trekk kasserollen av platen og avkjøl. Ha rødløken i en tett boks om den skal med i tursekken. 
  3. Smelt smør i en kjele, og ha i frossne erter. Fres til ertene har blitt varme. Kjør dem med en stavmikser eller mos med en stamper. Spe med litt fløte, og smak til med salt og pepper. Ekstra godt blir det om du også har i litt finhakket mynte.
  4. Varm pølsene i en stekepanne, på primus eller på bålet til de er gjennomvarme. 
  5. Varm eventuelt brødene raskt.

Server pølsene i brød, toppet med ertepuré og syltet rødløk. 

Reinsdyrpølse med ertepuré og løk

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant