Reinsdyrpølse med ertepuré og løk

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Ut på tur, aldri sur - spesielt ikke når du har med deg reinsdyrpølse med ertepuré og løk. Lag ertepuré og syltet rødløk på forhånd, så har du et kjapt måltid når du er på tur. 

Ingredienser

  • 2 stk. pølse av reinsdyr
  • 2 stk. pølsebrød

Syltet rødløk

  • 2 stk. rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,25 ts eplecidereddik
  • 0,25 ts hel pepper

Ertepuré

  • 0,5 pk frosne erter (á 250 g)
  • 1 ss smør
  • 0,5 dl fløte

Slik gjør du

  1. Skjær rødløk i skiver. Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle. Legg i rødløk og pepperkorn når sukkeret har løst seg opp. 
  2. Kok opp, trekk kasserollen av platen og avkjøl. Ha i en termos eller boks om du skal ha den med på tur. 
  3. Kok opp vann i en kjele og ha i erter. Kok i noen minutter og hell av vannet.
  4. Tilsett smør, fløte, salt og pepper. Kjør med en stavmikser til puréen har blitt glatt. 
  5. Stek pølsene i en stekepanne, i primus eller på grillen til gjennomvarmet. 
  6. Server pølsene i brød med ertepuré og syltet rødløk. 

Reinsdyrpølse med ertepuré og løk

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.