Reinsdyrburger med kantareller og multedressing

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med reinsdyrkjøtt, multer og kantareller vil denne burgeren garantert gi deg smaken av storslått norsk natur!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g reinsdyrskav ,avskjær eller kjøttdeig
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ts tørket timian
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 0,5 dl vann
  • 2 ss smør ,til steking

Multedressing:

  • 4 ss seterrømme
  • 4 ss multer
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Stekte kantareller:

  • 200 g kantarell
  • 2 ss smør ,til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Anrett burgerbrød med salat, reinsdyrburger og stekte kantareller. Server med multedressing.