Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Rabarbrapai med vaniljesaus

Ingredienser

velg antall porsjoner
6  porsjoner
  • 800 g rabarbra
  • 3 dl sukker
  • 3 ss potetmel
  • 1 stk. vaniljestang

Smuldre-topping:

  • 50 g hvetemel
  • 50 g sukker
  • 50 g smør
  • 50 g mandelflak
Del

Rabarbrapai med vaniljesaus

(8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel og sykt god rabarbrapai! Passer like godt til dessert som til kaffekosen. Paien kan serveres med hjemmelaget vaniljesaus eller iskrem.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
6  porsjoner
  • 800 g rabarbra
  • 3 dl sukker
  • 3 ss potetmel
  • 1 stk. vaniljestang

Smuldre-topping:

  • 50 g hvetemel
  • 50 g sukker
  • 50 g smør
  • 50 g mandelflak

Slik gjør du

  1. Lag smuldre-toppingen først. Bland mel og sukker i en bolle og smuldre smøret i blandingen. Tilsett mandelflak og bland godt til en jevn, smulete masse.
  2. Skjær topp og bunn av rabarbrastilkene og skrell dem om nødvendig. Kutt dem i 2 cm biter. 
  3. Bland sukker, potetmel og frø fra vaniljestang og vend dette inn i rabarbraen. Ha alt i en smurt ildfast form.
  4. Dryss over smuldre-toppingen og stek paien midt i ovnen på 190 °C i ca. 30 minutter.

Server rabarbrapaien lun med hjemmelaget vaniljesaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB12 05.12.2022 16:51:29