Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Potetpizza

Potetpizza

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 50 g fetaost
  • 2 stk. potet
  • 3 ss olivenolje
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 1 ts salt , gjerne flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Potet på pizzaen?? Ja, tenk! Tynne, tynne skiver potet på en «hvit» pizza toppet med frisk rosmarin og noen dråper god olivenolje er vanlig i Italia – spesielt i Roma. Det finnes mange varianter, og vi har laget vår med litt créme fraîche og fetaost for å gi den litt ekstra smak.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 50 g fetaost
  • 2 stk. potet
  • 3 ss olivenolje
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 1 ts salt , gjerne flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte creme fraiche og fetaost med plantebaserte alternativer. Dryss gjerne over en skje næringsgjær for parmesan-lignende smak.

Server potetpizzaen rykende varm. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 28.05.2024 06:05:59