Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blinis med pinnekjøtt

Blinis med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bokhvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 stk. egg
  • 2 ss lettrømme
  • 1,75 dl melk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 300 g ferdigdampet pinnekjøtt

Til servering:

  • 1 dl seterrømme eller créme fraîche
  • 0,25 stk. rødløk
  • 1 stilk frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pinnekjøtt fra gårsdagens middag kan på en enkel måte forvandles til en lekker forrett i dag. Blinis med pinnekjøtt kan også serveres som en av flere retter som juletapas.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bokhvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 stk. egg
  • 2 ss lettrømme
  • 1,75 dl melk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 300 g ferdigdampet pinnekjøtt

Til servering:

  • 1 dl seterrømme eller créme fraîche
  • 0,25 stk. rødløk
  • 1 stilk frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 26.05.2024 17:47:20