Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønn saus

Ingredienser

  • 1 bunt bladpersille (uten stilkene)
  • 3 ss kapers
  • 1 stk. sitron
  • 5 stk. ansjosfilet
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 dl olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

242 kcal

Energi

24.3 g

Fett

2.3 g

Protein

4.2 g

Karbohydrater

1 mg

Jern

Del

Grønn saus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er kanskje en annerledes saus både i farge og smak enn den du vanligvis lager. Ikke desto mindre er den kjempegod til ulike kjøttretter. Sausen serveres kald.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 bunt bladpersille (uten stilkene)
  • 3 ss kapers
  • 1 stk. sitron
  • 5 stk. ansjosfilet
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 dl olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

242 kcal

Energi

24.3 g

Fett

2.3 g

Protein

4.2 g

Karbohydrater

1 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene til sausen, unntatt olje, salt og pepper i en foodprosessor.
  2. Tilsett olje og kjør maskinen på lav hastighet. Sausen skal bli jevn og godt blandet.
  3. Smak til med salt og pepper og sett den kaldt til den skal serveres.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 01.04.2023 02:29:35