Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mulah kudueah - kjøtt og gresskar fra sudan

Mulah Kudueah - kjøtt og gresskar

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g flatbiff av storfe eller lam
  • 4 stk. løk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 300 g gresskar
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 3 dl vann
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 590 kcal
Fett 17 g
Protein 64 g
Karbohydrater 38 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel rett fra Sudan med kjøtt og gresskar i skjønn forening.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g flatbiff av storfe eller lam
  • 4 stk. løk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 300 g gresskar
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 3 dl vann
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 590 kcal
Fett 17 g
Protein 64 g
Karbohydrater 38 g

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i terninger og finhakk løken. Varm olje i en gryte. Ha i løk og stek til den er gyllen. Ha i kjøttet og rør godt.
  2. Tilsett tomater når kjøttet er gyllent. Ha i salt og vann og la alt koke til kjøttet er mørt.
  3. Skrell gresskaret og del det opp i små biter. Kok gresskaret en stund for seg, 10-15 minutter, og ha det så i kjøttgryta. La retten småkoke et par minutter. 

Server med ris eller brød. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB15 03.11.2024 13:12:30