Ingredienser

  • 500 g flatbiff av storfe eller lam
  • 4 stk. løk
  • 2 ss olje til steking
  • 300 g gresskar
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 3 dl vann
Del

Mulah Kudueah - kjøtt og gresskar

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel rett fra Sudan med kjøtt og gresskar i skjønn forening.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 500 g flatbiff av storfe eller lam
  • 4 stk. løk
  • 2 ss olje til steking
  • 300 g gresskar
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 3 dl vann

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i terninger og finhakk løken. Varm olje i en gryte. Ha i løk og stek til den er gyllen. Ha i kjøttet og rør godt.
  2. Tilsett tomater når kjøttet er gyllent. Ha i salt og vann og la alt koke til kjøttet er mørt.
  3. Skrell gresskaret og del det opp i små biter. Kok gresskaret en stund for seg, 10-15 minutter, og ha det så i kjøttgryta. La retten småkoke et par minutter. 

Server med ris eller brød. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant