Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Monkey Bread

Monkey bread muffins

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. gammelt brød
  • 300 g smør
  • 2,5 dl sukker
  • 1 ss malt kanel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

La rester av gammelt brød bli til deilige muffins.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. gammelt brød
  • 300 g smør
  • 2,5 dl sukker
  • 1 ss malt kanel

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en kjele. Bland inn sukker og kanel.
  2. Skjær brødet i skiver og riv i omtrent like store biter.
  3. Vend brødet i smør-sukkerblandingen. Pass på at hver bit blir bløt.
  4. Smør muffinsformene og fordel brødbitene i formene.
  5. Stek på 175 °C midt i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til muffinsene er gylne.

Nyt monkey bread muffins lun og alene.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 17.07.2024 19:29:47