Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mangosorbet

Mangosorbet

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g mangopuré
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ss vann
  • 2 ss sukker
  • 0,25 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søt, syrlig, frisk, myk og aromatisk - mangosorbet er en isfavoritt for mange! Og den er enkel å lage, enten med moden mango eller med puré av mango på boks.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g mangopuré
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ss vann
  • 2 ss sukker
  • 0,25 ts salt

Slik gjør du

  1. Bland mangopuré med limesaft, sukker, vann og salt. Juster smakene til du er fornøyd.
  2. Kjør blandingen i ismaskin til den tykner, ca. 20 minutter.
  3. Hell sorbeten i en form og plasser den i fryseren i minst 4 timer.
  4. La sorbeten tempereres i kjøleskap i ca. 20 minutter før servering.

Vi har pyntet vår mangosorbet med skiver av moden mango og svarte sesamfrø, men her er det bare å bruke fantasien.

Er du glad i mango? Da bør du absolutt prøve vår nydelige mangopudding også!

Har du ikke ismaskin, kan du fryse sorbeten i en vid bolle. Rør godt i den hver halvtime til den  er fryst. Da knuser du iskrystallene som danner segunder frysing, og sorbeten blir nesten like bra som i maskin.

Mangosorbet

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 08:12:55