Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mangopudding

Mangopudding

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. gelatinplater
  • 1 dl sukker
  • 2,5 dl vann
  • 4 dl mangopuré
  • 2 dl kokosmelk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag en enkel og fantastisk god dessert neste gang du får besøk eller når du bare har lyst på noe ekstra godt! Kan lages med både fersk og hermetisert mango. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. gelatinplater
  • 1 dl sukker
  • 2,5 dl vann
  • 4 dl mangopuré
  • 2 dl kokosmelk

Slik gjør du

  1. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann.
  2. Kok opp vann og tilsett sukker. Rør til sukkeret er oppløst. 
  3. Klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett i det varme vannet. Rør til gelatinen er oppløst. 
  4. Tilsett mangopuré og kokosmelk, og bland godt sammen. 
  5. Hell over i former og sett kjølig i minst fire timer, helst over natten.

Server med pisket krem og kokosflak. 

Du bør forresten også prøve vår kjempegode mangosorbet!

Ønsker du å bruke fersk mango? Kjør mango til puré med en stavmikser og press gjennom en finsiktet sil for en silkemyk puré. Du trenger ca. 600 gram mangokjøtt. 

Mangopudding

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 28.05.2024 07:19:32