Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Makroner med gul krem

Ingredienser

Gul krem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g smør

Makroner:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis

Pynt:

  • 50 g sjokolade
  • 5 stk. grovhakkede hasselnøtter eller mandler (kan sløyfes)
Del

Makroner med gul krem

(6)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Små nøttemakroner med gul krem - også kaldt gule bomber! Og, det er nettopp det det er, en smakseksplosjon i munnen som minner om deilig suksessterte! Glutenfrie er de forresten også! 1 porsjon gir ca. 60 stk.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Gul krem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g smør

Makroner:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis

Pynt:

  • 50 g sjokolade
  • 5 stk. grovhakkede hasselnøtter eller mandler (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Makronene kan spises med en gang, men er aller best når de har stått en dag med fyllet i. Oppbevar dem i en lufttett boks i kjøleskapet i inntil en uke, eller legg dem i fryseren.

Makroner med gul krem

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 09.02.2023 06:53:38