Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Makroner med gul krem

Makroner med gul krem

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 25 makoner.

Gul krem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g smør

Makroner:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis

Pynt:

  • 50 g sjokolade
  • 5 stk. grovhakkede hasselnøtter eller mandler (kan sløyfes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (9)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Små nøttemakroner med gul krem - også kaldt gule bomber! Og, det er nettopp det det er, en smakseksplosjon i munnen som minner om deilig suksessterte! Glutenfrie er de forresten også! 1 porsjon gir ca. 60 stk.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 25 makoner.

Gul krem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g smør

Makroner:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis

Pynt:

  • 50 g sjokolade
  • 5 stk. grovhakkede hasselnøtter eller mandler (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Makronene kan spises med en gang, men er aller best når de har stått en dag med fyllet i. Oppbevar dem i en lufttett boks i kjøleskapet i inntil en uke, eller legg dem i fryseren.

Makroner med gul krem

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 29.05.2024 21:24:12