Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Vil du ha en variasjon til poteter og ris bør du prøve denne lune helkornsalaten av spelt som vi serverer ved siden av kyllingfilet.
Legg hel spelt i bløt over natten eller legg kornene i bløt om morgenen hvis du skal koke dem til middag på ettermiddagen. Da trenger de noe kortere koketid (35-40 minutter) enn om du koker korn som ikke er bløtlagt på forhånd (en times tid).
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!