Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kikertchips

Kikertchips

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 l kikertmel
  • 2 ts olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 2,5 dl vann
  • 1 ts flaksalt , paprikapulver eller annet ønsket krydder
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du glad i kikerter? Her har du enda en måte å bruke denne næringsrike, glutenfrie og anvendelige belgfrukten på - lag din egen chips av kikertmel, og sett ditt personlige preg på dem ved å krydre dem med ulike smaker!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 l kikertmel
  • 2 ts olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 2,5 dl vann
  • 1 ts flaksalt , paprikapulver eller annet ønsket krydder

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Om chipsene ikke blir helt sprø, kan de tørkes en stund i stekeovnen på 100 °C til de er tørre.

Chipsene kan smakes til på ulike måter, for eksempel med spisskummen, koriander, chili, røkt paprikapulver, kajenne, sesamfrø, gurkemeie eller pepper. Krydderet kan blandes i deigen eller drysses på før steking. 

Kikertchips

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB11 01.12.2023 21:59:59