Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kikertchips

Kikertchips

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 250 g ferdige chips.

  • 0,5 l kikertmel
  • 2 ts olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 2,5 dl vann
  • 1 ts flaksalt , paprikapulver eller annet ønsket krydder
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du glad i kikerter? Her har du enda en måte å bruke denne næringsrike, glutenfrie og anvendelige belgfrukten på - lag din egen chips av kikertmel, og sett ditt personlige preg på dem ved å krydre dem med ulike smaker!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 250 g ferdige chips.

  • 0,5 l kikertmel
  • 2 ts olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 2,5 dl vann
  • 1 ts flaksalt , paprikapulver eller annet ønsket krydder

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Om chipsene ikke blir helt sprø, kan de tørkes en stund i stekeovnen på 100 °C til de er tørre.

Chipsene kan smakes til på ulike måter, for eksempel med spisskummen, koriander, chili, røkt paprikapulver, kajenne, sesamfrø, gurkemeie eller pepper. Krydderet kan blandes i deigen eller drysses på før steking. 

Kikertchips

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 25.06.2024 02:16:20