Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kandisert bacon

Kandisert bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bacon
  • 0,5 dl lønnesirup
  • 0,5 dl brunt sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bacon glasert med lønnesirup og brunt sukker er en salt, søt og sprø godbit! Perfekt som tilbehør til ost, hamburgeren eller på pannekaker. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bacon
  • 0,5 dl lønnesirup
  • 0,5 dl brunt sukker

Slik gjør du

  1. Legg skiver av bacon på en bakepapirkledd stekeplate.
  2. Pensle den ene siden av baconet med lønnesirup og brunt sukker.
  3. Stek i baconet på 200 °C i ti minutter. Snu baconet og pensle på den andre siden, og stek videre i 10 minutter. La det avkjøle seg litt, slik at det blir sprøtt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt blir bedre med

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 20.05.2024 08:33:14