Ingredienser

  • 150 g bacon
  • 0,5 dl lønnesirup
  • 0,5 dl brunt sukker
Del

Kandisert bacon

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bacon glasert med lønnesirup og brunt sukker er en salt, søt og sprø godbit! Perfekt som tilbehør til ost, hamburgeren eller på pannekaker. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 150 g bacon
  • 0,5 dl lønnesirup
  • 0,5 dl brunt sukker

Slik gjør du

  1. Legg skiver av bacon på en bakepapirkledd stekeplate.
  2. Pensle den ene siden av baconet med lønnesirup og brunt sukker.
  3. Stek i baconet på 200 °C i ti minutter. Snu baconet og pensle på den andre siden, og stek videre i 10 minutter. La det avkjøle seg litt, slik at det blir sprøtt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant