Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Ricottafiken

Ingredienser

  • 8 stk. frisk fiken
  • 4 ss ricotta
  • 4 skiver finhakket spekeskinke
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss frisk basilikum
Del

Ricottafiken

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fiken er kjempegodt! Ricottafiken er veldig enkelt å lage og  tar seg veldig godt ut, både som tiltygg til velkomsdrinken og på tapasbordet

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 stk. frisk fiken
  • 4 ss ricotta
  • 4 skiver finhakket spekeskinke
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss frisk basilikum

Slik gjør du

1. Skjær av toppene på fikenene. Skrap ut fikenkjøttet fra toppene og litt kjøtt ut av bunnene. Bland kjøttet med ricotta, spekeskinke pepper og basilikum.

2. Fyll fikenbunnene med ricottablandingen og sett på toppene før servering.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord. Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, fenalår med djevelegg, capresetårn med kaspolsaus og medister albondigas.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 31.01.2023 08:07:34