Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. eggeplomme
  • 4 ss sukker
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1,5 dl pasjonsfruktkjøtt
  • 2,5 dl kokoskrem
Del

Iskrem med kokos og pasjonsfrukt

(2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kombinasjonen kokos og pasjonsfrukt gir de fleste sterke assosiasjoner til langt sørligere breddegrader enn våre. Men når sommervarmen slår til for fullt her hos oss, finnes det knapt noen bedre måte å kjøle seg ned på enn med denne hjemmelagede isen. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. eggeplomme
  • 4 ss sukker
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1,5 dl pasjonsfruktkjøtt
  • 2,5 dl kokoskrem

Slik gjør du

  1. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
  2. Stivpisk kremfløte. Bland pasjonsfrukt og kokoskrem inn i eggedosisen, og vend deretter blandingen inn i kremen.
  3. Hell i små porsjonsformer eller i en stor form (gjerne brødform) med bakepapir, og frys til isen er stiv, 4-6 timer.
  4. Lag gjerne kuler av isen og server den i iskjeks. Pynt med revet kokos eller biter av fersk eller tørket kokos. Spiselige blomster gjør seg også godt som pynt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant