Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Iskrem med kokos og pasjonsfrukt

Ingredienser

  • 4 stk. eggeplomme
  • 4 ss sukker
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1,5 dl pasjonsfruktkjøtt
  • 2,5 dl kokoskrem
Del

Iskrem med kokos og pasjonsfrukt

(2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kombinasjonen kokos og pasjonsfrukt gir de fleste sterke assosiasjoner til langt sørligere breddegrader enn våre. Men når sommervarmen slår til for fullt her hos oss, finnes det knapt noen bedre måte å kjøle seg ned på enn med denne hjemmelagede isen. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. eggeplomme
  • 4 ss sukker
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1,5 dl pasjonsfruktkjøtt
  • 2,5 dl kokoskrem

Slik gjør du

  1. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
  2. Stivpisk kremfløte. Bland pasjonsfrukt og kokoskrem inn i eggedosisen, og vend deretter blandingen inn i kremen.
  3. Hell i små porsjonsformer eller i en stor form (gjerne brødform) med bakepapir, og frys til isen er stiv, 4-6 timer.
  4. Lag gjerne kuler av isen og server den i iskjeks. Pynt med revet kokos eller biter av fersk eller tørket kokos. Spiselige blomster gjør seg også godt som pynt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 24.03.2023 10:54:43