Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Ristede nøtter og mandler

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 ss solsikkeolje
  • 250 g rå cashewnøtter
  • 250 g mandler
  • 2 stilker friske curryblader
  • 0,5 ts chilipulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. finrevet skall lime
Del

Ristede nøtter og mandler

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ristede, krydrede nøtter av alle slag serveres som snacks over hele verden. Aller best smaker de nok når de nytes i solnedgangen på en eksotisk sandstrand, med et duggende glass i den andre hånden, men du skal ikke se bort fra at de også kan vekke begeistring innenfor de norske grensene.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 ss solsikkeolje
  • 250 g rå cashewnøtter
  • 250 g mandler
  • 2 stilker friske curryblader
  • 0,5 ts chilipulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. finrevet skall lime

Slik gjør du

  1. Varm oljen i en vid stekepanne.
  2. Ha cashewnøtter og mandler i stekepannen og stek dem til de er gylne. Rør om hele tiden. Dryss over krydder når nøttene begynner å få farge.
  3. Løft nøttene ut av stekepannen og over på kjøkkenpapir. La dem renne av seg litt.
  4. Ha nøtter og krydder over i en bolle. Dryss over litt revet limeskall og server.
Curryblader får du i asiatiske matbutikker. Du kan også bytte ut curryblader med andre smaker. Prøv deg fram med alle slags typer nøtter og frø.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 03.12.2022 14:28:58