Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet scampi med maissalsa

Grillet scampi med maissalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g scampi

Marinade:

  • 1 dl nøytral olje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss tørket persille
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen chilisaus

Maissalsa:

  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 stk. jalapeño
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • saften av 1 stk. lime

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min

Scampi er med sin delikate farge og deilige smak populært både hos voksne og barn. Pass på at du velger ASC eller MSC-sertifiserte scampi, som er produsert på en miljøvennlig måte.

Tid
Over 60 min

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g scampi

Marinade:

  • 1 dl nøytral olje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss tørket persille
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts sriracha (asiatisk chilisaus) eller annen chilisaus

Maissalsa:

  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 stk. jalapeño
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • saften av 1 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Server grillspydene nygrillet sammen med maissalsaen.

ASC-sertifisering: en global standard for miljøsertifisert havbruk. Les mer om ASC-sertifisering.

MSC-sertifisering: Fiskeristandarden måler bærekraften til fiskerier som driver med villfangst. Standarden er åpen for alle fiskerier. Les mer om MSC-standardene.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2025 16:50:20