Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mozzarellasalat med rødløk

Mozzarellasalat med rødløk

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. tomat
  • 2 stk. ferske mozzarella
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 potte frisk basilikum blader
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • eventuelt 1 ss balsamicoeddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Italienerene elsker sin caprese - fløyelsmyk, fersk bøffelmozzarella, solmodne tomater fulle av smak og frisk basilikum. Vi har lagt til rødløk for litt ekstra smak, og dryppet over en god olivenolje. Så enkelt og så godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. tomat
  • 2 stk. ferske mozzarella
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 potte frisk basilikum blader
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • eventuelt 1 ss balsamicoeddik

Slik gjør du

  1. Skjær tomat, mozzarella og løk i skiver. Legg dem i et pent mønster på et fat. Ha gjerne basilikumblader mellom skivene. 
  2. Drypp over en god olivenolje og dryss over litt flaksalt og kvernet pepper. Du kan også ha på noen dråper balsamicoeddik om du ønsker.

Retten smaker best om den er romtemperert.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 22.07.2024 20:09:24