Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marokkansk crispy kylling

Marokkansk crispy kylling

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk. i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. En rask hverdagsrett med couscous, aprikoser og korinader - herlig!! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk. i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 14.04.2024 17:02:35