Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk. i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Marokkansk crispy kylling

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. En rask hverdagsrett med couscous, aprikoser og korinader - herlig!! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk. i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.
  3. Del aprikoser i mindre biter, tilsett rosiner, agurk og aprikos i couscousen. Bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant