Marokkansk crispy kylling

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

 Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. En rask hverdagsrett med couscous, aprikoser og korinader - herlig!! 

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 12 stk i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.
  3. Del aprikoser i mindre biter, tilsett rosiner, agurk og aprikos i couscousen. Bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.