Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk. i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Marokkansk crispy kylling

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. En rask hverdagsrett med couscous, aprikoser og korinader - herlig!! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk. i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.
  3. Del aprikoser i mindre biter, tilsett rosiner, agurk og aprikos i couscousen. Bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant