Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Marokkansk crispy kylling

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk. i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Marokkansk crispy kylling

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. En rask hverdagsrett med couscous, aprikoser og korinader - herlig!! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • 0,5 stk. i terninger agurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.
  3. Del aprikoser i mindre biter, tilsett rosiner, agurk og aprikos i couscousen. Bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 01.02.2023 07:55:59