Tacopai

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

La to favoritter, taco og pai, smelte sammen i den nydelige kombinasjon tacopai! Nydelig som selvstendig rett, og super som et alternativ for de yngste på en festbuffet. 

Ingredienser

  • 1 stk løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss maisolje
  • ½ pose tacokrydder
  • 2 stk tomat
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk ferdig paideig
  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 2 dl ferdigrevet ost
  • 1 neve tortillachips
  • 1 stk lime
  • ½ potte hakket frisk koriander

Slik gjør du

  1. Hakk løk.
  2. Stek kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Ha i løken og la den steke med etter hvert.
  3. Tilsett tacokrydder og litt vann. La det hele småkoke noen minutter.
  4. Skjær tomater i terninger og finsnitt vårløk.
  5. Rull ut paideig på en stekeplate. Fordel kjøttdeigfyllet midt på paideigen og dryss tomater, vårløk og maiskorn over. 
  6. Brett kanten på deigen innover på paien, slik at det blir en fin kant.
  7. Dryss over revet ost og knuste tortillachips.
  8. Stek paien midt i ovnen på 200 °C i 25-30 minutter, eller til paibunnen  og osten er gyllen.

Dryss over resten av vårløken og server paien varm, gjerne med guacamole, resten av maisen, koriander og lime til å presse over.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.