Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. biff , indrefilet eller ytrefilet
  • 1 ss margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 skiver bifftomat
  • 100 g brie
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ts ripsgelé
Del

Biff med brie

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. biff , indrefilet eller ytrefilet
  • 1 ss margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 skiver bifftomat
  • 100 g brie
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ts ripsgelé

Slik gjør du

  1. Krydre biffene og brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Stek pinjekjernene forsiktig i panna, mens biffene stekes.
  2. Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene over osten. Legg litt ripsgelé på toppen.
  3. Legg lokk på panna og la osten smelte.

Server med en grønn salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant