Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Biff med brie

Ingredienser

  • 2 stk. biff , indrefilet eller ytrefilet
  • 1 ss margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 skiver bifftomat
  • 100 g brie
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ts ripsgelé
Del

Biff med brie

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. biff , indrefilet eller ytrefilet
  • 1 ss margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 skiver bifftomat
  • 100 g brie
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ts ripsgelé

Slik gjør du

  1. Krydre biffene og brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Stek pinjekjernene forsiktig i panna, mens biffene stekes.
  2. Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene over osten. Legg litt ripsgelé på toppen.
  3. Legg lokk på panna og la osten smelte.

Server med en grønn salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB15 27.11.2022 09:23:20