Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt kylling med chorizo, sitron og oliven

Bakt kylling med chorizo, sitron og oliven

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1000 g) delt i 4 eller 8 biter
  • 1 stk. sitron i skiver
  • 200 g kalamataoliven
  • 100 g chorizopølse
  • 5 båter hvitløk
  • 1 stk. rød paprika i store biter
  • 8 stk. sjalottløk
  • 2,5 dl kyllingkraft , evt. litt hvitvin
  • 2 ss smør
  • 0,5 ss røkt paprikapulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne kyllingformen passer seg selv når den først er satt i ovnen. Røkt paprikapulver gir en spennende røksmak.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1000 g) delt i 4 eller 8 biter
  • 1 stk. sitron i skiver
  • 200 g kalamataoliven
  • 100 g chorizopølse
  • 5 båter hvitløk
  • 1 stk. rød paprika i store biter
  • 8 stk. sjalottløk
  • 2,5 dl kyllingkraft , evt. litt hvitvin
  • 2 ss smør
  • 0,5 ss røkt paprikapulver

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Får du ikke tak i røkt paprikapulver kan du alternativt pensle kyllingen med en barbecuesaus med røksmak og drysse vanlig paprikapulver over.

Server kyllingformen med ris, salat eller couscous.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 19.05.2024 00:57:21