Festgryte med kyllinglår

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
40–60 min

Denne festgryten kan du gjerne lage til mange. Aspargesbønner og kokte poteter er smaklig tilbehør.

Ingredienser

4 Porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 2 ss hvetemel tilsatt litt salt og pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. sjalottløk
  • 3 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss frisk estragon

Slik gjør du

  1. Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper.
  2. Varm olje i en panne eller gryte og stek kyllingstykkene pent brune. Ha i hakket sjalottløk og la den steke et par minutter til den begynner å bli litt myk.
  3. Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 minutter eller til lårstykkene er møre. Dryss hakket estragon over før servering.

Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter eller ris.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.