Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Festgryte med kyllinglår

Festgryte med kyllinglår

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 2 ss hvetemel tilsatt litt salt og pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. sjalottløk
  • 3 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss frisk estragon
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne festgryten kan du gjerne lage til mange. Aspargesbønner og kokte poteter er smaklig tilbehør.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 2 ss hvetemel tilsatt litt salt og pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. sjalottløk
  • 3 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss frisk estragon

Slik gjør du

  1. Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper.
  2. Varm olje i en panne eller gryte og stek kyllingstykkene pent brune. Ha i hakket sjalottløk og la den steke et par minutter til den begynner å bli litt myk.
  3. Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 minutter eller til lårstykkene er møre. Dryss hakket estragon over før servering.

Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter eller ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 22:26:11