Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Festgryte med kyllinglår

Festgryte med kyllinglår

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 2 ss hvetemel tilsatt litt salt og pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. sjalottløk
  • 3 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss frisk estragon
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne festgryten kan du gjerne lage til mange. Aspargesbønner og kokte poteter er smaklig tilbehør.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 2 ss hvetemel tilsatt litt salt og pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. sjalottløk
  • 3 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss frisk estragon

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter eller ris.

Festgryte med kyllinglår

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 15.07.2024 08:27:13