Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Avokadotoast med sennep og egg

Avokadotoast med sennep og egg

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver grovt brød
  • 1 ss dijonsennep
  • 50 g ruccula
  • 2 stk. avokado
  • 2 stk. egg
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 stilker frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her har vi «steke-kokt» eggene med litt vann i pannen, en teknikk som gjør at eggene blir raskt ferdig og den tynne eggehvitehinnen over plommen også blir hvit. En deilig sen frokost eller lunsjrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver grovt brød
  • 1 ss dijonsennep
  • 50 g ruccula
  • 2 stk. avokado
  • 2 stk. egg
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 stilker frisk timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Den beste brunchen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 26.05.2024 13:53:35