Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Avokadotoast med sennep og egg

Avokadotoast med sennep og egg

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver grovt brød
  • 1 ss dijonsennep
  • 50 g ruccula
  • 2 stk. avokado
  • 2 stk. egg
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 stilker frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her har vi «steke-kokt» eggene med litt vann i pannen, en teknikk som gjør at eggene blir raskt ferdig og den tynne eggehvitehinnen over plommen også blir hvit. En deilig sen frokost eller lunsjrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver grovt brød
  • 1 ss dijonsennep
  • 50 g ruccula
  • 2 stk. avokado
  • 2 stk. egg
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 stilker frisk timian

Slik gjør du

  1. Rist brødskiver og legg dem på tallerken.
  2. Smør skivene med dijonsennep og legg på salatblader. Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver. Gi dem en liten dytt så de legger seg i en pen vifteform og legg dem på brødskivene.
  3. Varm en stekepanne med olje. Knekk eggene og ha dem i pannen. Hell i 1 ss vann på siden av eggene og sett på lokk. Stek/kok eggene i ca. 2 minutter. Legg egget på toppen av brødskivene, dryss over litt salt og pepper og server. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB15 29.09.2023 15:20:56