Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tafta kafta

Tafta Kofta fra De Forente Arabiske Emirater

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g karbonadedeig
  • 3 skiver , tykke loff
  • 1,5 dl druejuice
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 2 stk. løk , finhakket
  • 3 ss revet hvitost
  • 2 stk. egg
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ss frisk dill , finhakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Nesten alle land i verden har sin versjon av kjøttboller. Her får du oppskriften på De Forente Arabiske Emirater sin versjon. En spennende og annerledes kjøttbolle med loff dynket i druejuice.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g karbonadedeig
  • 3 skiver , tykke loff
  • 1,5 dl druejuice
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 2 stk. løk , finhakket
  • 3 ss revet hvitost
  • 2 stk. egg
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ss frisk dill , finhakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking

Slik gjør du

  1. Ha karbonadedeigen i en arbeidsbolle.
  2. Skjær vekk skorpen på loffskivene og del brødet i små terninger.
  3. Dynk terningene i druejuice. Ta dem så opp igjen og klem ut juicen.
  4. Rør de dynkede brødterningene godt inn i karbonadedeigen. Ha i resten av ingrediensene, unntatt olje.
  5. Lag små kjøttboller av farsen og stek dem i en varm stekepanne med olje til de er gjennomstekte.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 30.05.2024 06:09:02