Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkestek til koldtbord

Skinkestek til koldtbord

Ingredienser

porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Klassisk skinkestek lager du enkelt selv, eller du kan kjøpe den ferdig hel eller oppskåret. Skjær den i tynne skiver og pynt med for eksempel litt salat, svisker, aprikos, agurk og tomat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Slik gjør du

  1. Gni steken inn med salt og pepper. Stikk inn et steketermometer.
  2. Sett steken i forvarmet ovn ved 125 °C. Steken er ferdig når steketermometeret viser 75 °C (etter ca. 1 time og 30 minutter).

La steken hvile minst 15 minutter før du skjærer i den. Steken kan du godt lage 2-3 dager før du skal bruke den til koldtbordet. Oppbevares kjølig. Skjær steken i tynne skiver.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 22.07.2024 06:50:49