Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggesalat i sikori

Sikorisalat med eggekrem

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl majones
  • 1 ss kapers
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 4 stk. egg
  • 50 g røkelaks
  • 100 g frossen spinat
  • 100 g kremost naturell
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)
  • 50 g løyrom til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Legg eggekrem på sikorisalat og pynt med løyrom eller lodderogn og friske urter. Server ferskt brød til.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl majones
  • 1 ss kapers
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 4 stk. egg
  • 50 g røkelaks
  • 100 g frossen spinat
  • 100 g kremost naturell
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)
  • 50 g løyrom til pynt

Slik gjør du

  1. Legg majones, sjalottløk og egg i en hurtigmikser og kjør det til en jevn masse.
  2. Klem ut så mye væske av spinaten som mulig, bruk gjerne tørkepapir til å suge opp ekstra mye. Tilsett spinaten i hurtigmikseren sammen med kremosten og bland godt. Smak til med sitronsaft, kajenne, salt og kvernet pepper. Sett kaldt til servering.
  3. Skyll og tørk sikorisalaten og fyll salatbladene med blandingen.

Anrett på tallerken og pynt med løyrom eller lodderogn og friske urter. Server ferskt brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 22.06.2024 12:19:22