Rypehjerte med dram

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Server det lille, møre og velsmakende rypehjertet som en helt spesiell appetittvekker til gjestene sammen med en velsmakende dram.

Ingredienser

  • 4 stk rypehjerte
  • 2 stk einebær
  • 1 ss smør
  • 8 cl akevitt

Slik gjør du

  1. Tørk rypehjertene godt med tørkepapir.
  2. Varm en stekepanne og ha i smør og einerbær. Når smøret bruser godt kan du legge i rypehjertene. Stek dem i ca. 2 minutter, til de får en fin farge, men fortsatt er litt rosa inni. Krydre med litt salt og pepper.
  3. Hell opp din favorittdram i fire glass, og bruk en tannpirker eller en rengjort rypefjær til å servere rypehjertene.
Rypelever kan stekes og serveres på samme måte.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.