Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrpølser med konjakk

Reinsdyrpølser med konjakk

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g reinsdyrskav
  • 200 g medisterdeig
  • 2 ts salt
  • 1 ts malt hvit pepper
  • 0,5 dl vann
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • 2 ss kremfløte
  • 2 ss konjakk
  • ca. 30 g svinetarm
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Lag pølsene selv og inviter gode venner til bords. Gjerne de av vennene dine som mener at den beste maten har to ender. Reinsdyrpølser med et lite forførende hint av konjakk er snaddemat for pølsekjennere.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g reinsdyrskav
  • 200 g medisterdeig
  • 2 ts salt
  • 1 ts malt hvit pepper
  • 0,5 dl vann
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • 2 ss kremfløte
  • 2 ss konjakk
  • ca. 30 g svinetarm

Slik gjør du

  1. Mal reinsdyrskav to ganger gjennom kjøttkvernens fineste skive. 
  2. Bland det malte kjøttet med medisterdeig. Tilsett salt og krydder og bland godt, slik at salt og krydder fordeler seg godt. Tilsett rapsolje, fløte og konjakk og bland til en smidig farse.
  3. Fyll svinetarmene med farsen. Lag knuter på tarmen eller snurr rundt underveis.
  4. Trekk pølsene i ca. 15 minutter før servering.

Server pølsene for eksempel med rødbeter, sennep, råstekte poteter og salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 22.05.2024 21:57:57