Ingredienser

Reinsdyrcarpaccio:

Snøfriskkrem:

  • 125 g snøfrisk med pepper
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 ss hakket frisk timian

Tilbehør:

  • 50 g kantarell
  • 100 g skogsbærblanding
Del

Reinsdyrcarpaccio med snøfrisk-krem

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrcarpaccio med snøfriskkrem er en norsk forrett på sitt beste! Legg reinsdyrfilet i fryseren og lag snøfriskkrem på forhånd, så har du en rask og enkel forrett til ditt neste middagselskap. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Reinsdyrcarpaccio:

Snøfriskkrem:

  • 125 g snøfrisk med pepper
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 ss hakket frisk timian

Tilbehør:

  • 50 g kantarell
  • 100 g skogsbærblanding

Slik gjør du

  1. Pakk reinsdyrfileten i plastfolie og legg den i fryseren til den er halvveis frossen, da er den lettere å skjære tynne skiver.
  2. Skjær fileten i tynne skiver med en skarp kniv eller på en påleggsmaskin. Legg skivene flatt utover på tallerkenene.
  3. Bland sammen sitronsaft og olje. Drypp det over kjøttet og dryss på salt og pepper.
  4. Bland snøfrisk med crème fraîche og hakkede urter f.eks timian.
  5. Legg en liten klatt snøfriskkrem på kjøttet og pynt med salat, sopp og skogsbær.

Server med toast.

Reinsdyrcarpaccio med snøfrisk krem

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant