Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Påskecupcake

Påskemuffins

Ingredienser

12  porsjoner
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 4 stk. egg
  • 4 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker eller frø fra vaniljestang
  • 1,5 dl melk
  • saft og finrevet skall av 0,5 stk. appelsin

Appelsinfrosting:

  • 250 g kremost naturell
  • 150 g smør
  • 350 g melis
  • finrevet skall av 0,5 stk. appelsin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gi årets påskemuffins et friskt løft med orange hatt og smak av påskeappelsin. Enkelt, og SÅ godt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

12  porsjoner
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 4 stk. egg
  • 4 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker eller frø fra vaniljestang
  • 1,5 dl melk
  • saft og finrevet skall av 0,5 stk. appelsin

Appelsinfrosting:

  • 250 g kremost naturell
  • 150 g smør
  • 350 g melis
  • finrevet skall av 0,5 stk. appelsin

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Gjør gjerne muffinsene mer påskete med marsipanfigurer, sjokoladeegg eller annen kakepynt. Ferdig frostingpulver er et enkelt og greit alternativ.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 17.07.2024 19:36:31